Stairway to Heaven

2012 var inte bara lycka utan även väldigt sorgligt . Min älskade farmor lämnade oss. <3 Har fortfarande så svårt att tro det.. Hon var så himla rolig och glad.

SDC13434

Sången är till min farmor. Vid 12 slaget ska jag skåla för henne.För en  fantastisk människa som hon var. Tack för dessa 24 år tillsammans. Jag hoppas du tittar till mig ibland och ser till att jag har det bra och vägleder mig vid dåliga dagar. <3 Hoppas du och farfar och faster har hittat varandra igen .. Vi alla älskade dig <3

 

Mitt 2012

Vilket bra år det här har varit!

  • I Mars flyttade jag till USA på ”riktigt”
  • I Maj blev jag Mrs.Pedersen

[092274]557[092274]566[092274]573

 

Vi blev även med barn , Världens bästa Marcus <3 Mamma och pappa älskar dig mest i hela världen.. Bild 2

 

Jag blev Personlig tränare & Kostrådgivare

NASM_cert_logo

 

 

Mina nyårslöften är :

  • Jobba på mig själv. Man kan aldrig bli för bra ;)
  • Jobba på som attan och skapa mig ett kundnät och bli en bra PT
  • Komma i min livs bästa form och tävla i Bikini fitness ( kanske BMR Grand Prix?! :) )
  • Vara världens bästa mamma till Marcus <3 min lille buse
  • Sist men inte minst ta hand om min kära man och vara där för honom i vått och torrt

 

 

Skyndar långsamt

Alltså min rumpa dör snart. Jag typ döda den lite!. Provade på att köra barbell squas igen nu efter 3 månaders tid utan. Gick faktiskt jäkligt bra! Känner inget i nacken ännu. För er nya som börjat läsa så skadade jag min nacke på något sätt i september och har sedan dess hållt med olika rehabs. Men nu kunde jag äntligen börja med 70kg (inkl stång). Kan iallafall göra knäböj med mer än mig egen kroppsvikt. Alltid en go start.  Sen körde jag även raka mark och sen ”butt kicks” i maskin, 50kg per ben blev det där. Sen lite Adductors i kabel. Ett avslut med 30 min cykel. Bränner gött nu !

Kämpat i 6 månaders tid nu med mina ben/rompa ! ..Saker börjar att hända. ”Dem skyndar långsamt ”

(Jag har alltid min stalker med mig)

Bild 1 Bild

Whole Foods

Nu har jag googlat runder massor!. Whole foods ser ut att vara det bästa alternativet. Stor läst på deras hemsida. Hårda kontroller och krav. Tur är att jag den senaste tiden köpt all mitt kött där :) Ser ut som man kan lita på dem.. Lätt att veta vilket kött man ska välja då allt är märkt. ( innan har inte förstått den märkningen) . Nu blir det endast kött från 4-5+ märkningen.

Skärmavbild 2012-12-28 kl. 15.47.27

 

Dem har dessutom en av de högsta kraven i USA på fisken.. SÅ BRA!!!

Skärmavbild 2012-12-28 kl. 15.56.15 Skärmavbild 2012-12-28 kl. 15.56.43

 

Äggen var tydligen hårt kontrollerad också.!! Nu blir det endast Whole Foods framöver.. Många amerikaner kallar det ”Whole pay check” men som jag tycker – man får vad man betalar för. I allafall i detta läget!!… Köper man mat med bra näringsinnehåll så behöver man inte äta lika mycket. True!!

2011_5_4_whole_foods

 

Whole Foods it is!

I Think I’ll go Vegan

Skärmavbild 2012-12-28 kl. 13.04.41

 

Jag mår skit dåligt just nu..Känner mig sådär tom och ängslig.. Lite deprimerad och allmänt jävla skit ledsen..

Jag är älskar djur så himla mycket. Men jag älskar också kött och ägg osv. Jag tycker absolut inte det är fel i att äta kött för det har människan gjort i alla år. Men det är detta jävla sett dem slaktar djuren på. Hur dem låter djuren växa upp.. Bara för att tjäna pengar. !..Jag köper redan ekologiska ägg och kött och dricker mandelmjölk istället för mjölk. Men det spelar ingen roll djuren växer upp i ett helvete i allafall.. Och nu denna JÄVLA Livsstil att man ska äta LCHF.. Fuck you guys!!..Helt seriöst nu !!!.. jag skiter i om det fungerar och att man går ner i vikt och bla bla bla..Men djuren då?!!!!..Fattar ni att fler och fler djur blir plågade och det är även sjukt jävla dåligt för hela världen.. Mer djur= mer mat till dem= mer vatten = mer bajs = sämre för miljön!!!..Ja ni fattar poängen va??.. Alla kött industrier/mjölk industrier jublar av glädje för LCHF…Usch! tycker det är hemskt..Nä ät kött/mjölk/ägg i normala mängder.. Det ska inte STOR konsumeras..

Jag pratade nyss med Mike i telefon. Grät som ett barn gjorde jag. Snorig och rälig och kunde inte andas..Jag mår skit dåligt!. Helt seriöst jag tog detta riktigt hårt..Jag visste att det var jävligt där ute. Men fan inte så här.. Sen vet jag också att det är inte så här på alla ställen..Utan det är framför allt stora kedjor och fabriker som kör så här mot djuren. Dem har pengarna och dem vill ha ännu mer!!!.. Tillbaka till samtalet med Mike. Nästa år ska vi försöka leta upp små farmar man kan åka ut till och köpa ägg och även hitta någon som slaktar till en och då köpa en hel kalv eller gris eller något. Man kan ju dela med andra familjer. Frysa in och ha. Ska även köpa kyckling på det sättet.. Kyckling kan man ha fryst 1 år utan problem.. Tänker ALDRIG mer köpa kött från märken av ett stort företag..Har unvikit Perdu (amerikanskt) länge.. Men nu ska andra märken också bort.Även om det är ekologiskt.. Kosta vad det kosta vill!!..Stackars djur ska inte plågas på detta vis…. Bli inte blåögda nu för dem behandlar även djuren i Sverige som skit!!!. dock har jag för mig att man inte får kastrera grisarna utan bedövning. Men det får dem i Danmark!!..Så varför tror ni att Dansk fläsk file alltid är billigare?!!!.. Hmm därför har jag aldrig köpt danskt äckel peckel kött…Blöö!.. Nää nu jävlar ska här bli förändring. Jag kommer inte bli Vegan eller Vegetarian men jag kommer att tänka mer på vad jag får mitt kött ifrån och man kan alltid göra något lite..!!!!