Olympias winner 2012

Satt och titta på Olympia weekend i fredags. På lördagen åkte vi till Pocernos till ett par vänner. Jag kunde inte uppdatera min mobil. Det är mitt ute i skogen och bergen typ. haha. Bonne land!.

Här har vi vinnarna för er som är intresserade

Nathalia Melo vinnare i Bikini. Så jävla snygg! Hela fysiken är grym. Detta är PRO Bikini. Jag älskar deras form. Dem har muskler men ändå den kvinnliga formen och looken.

 

Nicole Nagrani är en stor favorit. Tjejen är 20år tror jag. Dock tycker jag att hon är för smal runt midjan. Alltså typ inga abs.

 

 

Vinnare i Figure. ( motsvarigheten av Sveriges Fitness) Erin Stern. Jag tycker dock att Nicole wilkins hade bättre form.

Där har vi dem..Snygga brudar! Dock älskar jag formen av de bikini tävlande. Inte så mycket för Figure. Lite för stora axlar tycker jag. Smaksak..Men dessa tjejerna ligger inne med en grym disciplin. På toppen kan man inte vara om man vill käka godis ;)

Men kolla in detta! Vem fan vill se ut så här? Jag fattar det inte…Hur mycket jag än försöker så kan jag inte förstå. Dessutom tror jag inte på att man kan bli så stor som kvinna utan någon form av hormon. Min tanke bara.

 

 

 

 

 

Cervical vertebrae

Var ju hos Kiropraktorn igår. Fan inga good news..Eller alltså man kan ha det värre. Han körde en rönken (hur stavar man det ordet egentligen?)och min cervical (alltså högsta delen uppe på ryggraden) Var inte normalt böjd. Den ska ha en liten naturlig böj utåt men min går nästa innåt vilket då ger tryck på nerverna. Så jag har klämda nerver just nu. Jag har aldrig varit med i en bilolycka eller liknande så vi vet inte hur det har kommit. Jag har inte gjort något konstigt på gymmet som orsakat detta så han tror jag gjort något sedan jag var liten. Att jag alltid haft det och därför kom det plötsligt. Så nu ska jag i några veckor gå till kiropraktorn 3 ggr i veckan och bli ett antal tusen fattigare..FUCK!…men så är livet. Jag kan fortfarande träna så länge jag tar det försiktigt. Jag är funktion bar. Men det är ändå inte kul att ha sånt problem…