Bootcamp

Jag är död!. Det var hårt idag på bootcampet. Jag kämpa som ett djur och gjorde allt så bäst jag bara kunde. Detta bootcamp var uppsatt så att man kunde tävla mot sig själv. Ja då kommer djävulen fram.. Jag nästan spydde så hårt jag tog i. Härligt! Men kom ihåg det är inte NO PAIN NO GAIN det är faktiskt NO EFFORT NO GAIN..Det handlar aldrig om smärta det handlar om hur hårt du gör allt. Så Gå aldrig för smärta. Det handlar bara om okunskap.

Grymt tröt efter boot campet men när jag kom hem stort städade jag hela lägenheten. Jag städa på adrenalinet jag fick av träningen. Jobbigt. Men det funkar bättre än att lägga sig i soffan. Ligger dock i soffan just nu och kränger vattenmelon. Vattenmelon är perfekt att äta efter träning. Innehåller mycket vatten som kroppen kräver. Men ska äta mitt riktiga mål nu om 1 timme. Vi går ut och käkar idag. Jag är för trött för att laga mat.

Ni får ha en bra helg nu! Kom ihåg att äta… Utan mat får ni inget resultat

20120831-173150.jpg

Labor day weekend

Godmorgon!
Sitter i skolan nu. Fortfarande trött :( Min golf coach trodde jag började bli sjuk!. Hoppas inte. Ingen morgon cardio men nu på morgonen ska vi köra bootcamp!. Shit vi får se hur det går..

Dagens frukost

20120831-092845.jpg

På Måndag är det Labor day.. Det betyder att vi är lediga men det betyder inte att jag är ledig.. Ska plugga hela måndag och hela nästa vecka. Ahhh vi har stort prov nästa fredag. Ett prov på allt vi har lärt oss hiten tills. ! Kill me!

Trött är tröttast

Trött trött trött och lite mer trött = utmattad !

Helst sjukt att man kan vara så trött som jag är för tillfället. Därav den dåliga uppdateringen!. Jag har sådan sjuk allergi, tror det är därför jag är trött. Liksom inte bara trött utan jag känner mig utmattad. Kan också vara så att jag tränat lite för hårt och ätit och sovit för lite. Maten vet jag att jag måste jobba med! Kaloriintaget måste höjas med iallafall 500 kcal. Inte lätt tycker jag då maten fortfarande ska vara bra mat och inte godis ;) Synd va?!..Annars hade jag varit glad! Jag äter 5-6 ggr om dagen vilket är PERFEKT! MEN måste äta mer!.Suck!. Jag ska inte bygga så mycket mer. Utan mer fokus på toning.. Inte gå ner i fett% då jag redan ligger på 16%. En tjej ska helst inte gå runt under 18%. Men jag mår bra så det är inga problem!. Mer mat iallafall!..Jag pratar nästan i tungor nu…Bla bla bla

Träningen rullar på.. MEN ska dra ner min cardio från 6 dagar i veckan till 4.. Mitt fokus är inte att förbränna så måste försöka hålla min energi till musklerna istället. Eftersom jag är så kass på att äta mycket mat. haha! Godis är lätt :P

Köpte en ny smak på kokosvatten jag inte smakat innan. Ananas! Yummy in my tummy!

Föl mig på Instagram föresten..Fitnessbym

 

20120830-223532.jpg

Proteinare

Vaknade lite sent idag..Eller rättare sagt Mike skulle väcka mig kl:6.30 för att vi skulle köra morgon cardio tillsammans. Annars brukar jag köra det på skolan. Men När han väckte mig så hade jag sagt att det är för sent . Så han gick. haha..Men alltså?!.Så blidde ingen cardio för min del. Men det gör inte så mycket.

Sitter just nu och dricker en proteindrink och gör mig i ordning för skolan. Känner på mig att denna dagen blir en bra dag. Eftersom går dagens var så jävla flummig.!

Vi har så mycket att göra nu i skolan. 2 stora prov kommer upp + två arbeten. 1 arbete om en diet som vi valt att skriva om som man sen ska presentera. Jag har valt LCHF. Eftersom jag är lite negativt inställd till den dieten. Inte allt med den. Men hysterin om fett. Sen ska vi göra någon form av marknadsföring. Så vi får se vad jag kommer upp med. Någon form av plakat kanske? Tips?.

ImageImage

Liten Melon?

Vilken dag det har varit!. Jag är helt slut i skallen.
I morse satt jag fast i trafiken 1,5timme ,sen glömde jag halva min frukost ( brukar äta den efter morgon cardion).
Efter skolan skulle jag skynda mig hem för att Josse skulle ringa men först skulle jag till läkaren och hämta lite papper. Men då fick jag sitta där 30min. För att dem slöa. Sen när jag äntligen kommit hem är jag utelåst. Aaarg!! haha alltså vilken dag!!.

Åkte iallafall till affären och köpte en vattenmelon. Mike sa att han hitta en liten ?

20120828-220726.jpg
haha den tog aldrig slut!!. Så nu sitter jag här med en ”liten” skål

20120828-220853.jpg

Har ni sett den fina sidan i Nöjesnytt?

20120828-221112.jpg