hyvää huomenta

hyvää huomenta är god morgon på finska..Skit kul att kolla sånt på google ( Läs: No life)
Ny morgon ny fredag..IGEN!..Tiden springer i väg. Men det gör inget just nu. Mycket roligt som händer. Imorgon har jag bokat tid för att prova brudklänning :) Ojoj så kul !. Har massor av favoriter. Det kommer att bli svårt. Har 2 av mina bästa vänner här borta med mig. Efter det blir det köpcentret och förhoppningsvis har jag köpt en klänning och kommer då försöka hitta lite underkläder och skor och allt annat man behöver. Det blir även lite champange lunch för att fira med girlsen. På Söndag åker vi till Las Vegas för den sista planeringen med bröllopsplaneraren. Vi ska titta på lokalerna och  träffa cateringfirman, bestämma blommor, musik osv. Vi har ju endast sett allt online. Så nu hoppas vi på att det är fint. ;) Men Mandalay är dem som har en av de finaste cermonierna så jag är inte direkt orolig över det. Massor att fixa. Det ska bli så roligt. Sen blir det självklart lite poolhäng och golf. Inte samtidigt då ;) hehe. Längtar till alla girlsen från sverige kommer och hela min familj :) Vi kommer ha så roligt och jag har planerat lite grejer. Tjollahej!.
Nu ska jag fixa lite här hemma. Packa våra kläder till Vegas. Sen ska jag åka och köpa nya tavlor till köket. Tänkte faktiskt prova hänga upp dem också ;) surprisa Mike lite. Fast jag har aldrig använt en borr. hehe..
Mitt favorit hotell. Här stannar vi denna gång..
Puss på er !

Ren Mat !

Är ”ren” mat..Nu menar jag inte ren som i viltdjur eller ren som i clean.. ;) Utan naturlig mat !. Ju färre ingredienser en produkt har ju bättre är den för dig. Stirra dig inte blind på saker som säger – Mindre fett – mindre socker – inga konserveringsmedel..LÄS INNEHÅLLET!! var inte naiv..Ställ krav på produkten du köper. Titta på helheten.. Om dem tar ner på fettet vad gör dem då? – Jo proppar produkten med socker.. Mindre socker – JO Proppat med sötningsmedel och konserveringsmedel ..Inga konserveringsmedel – ja då har dem väll proppat i något annat som är typ samma sak..Förstår ni tänket?..Titta på hela produkten!!. Inte så svårt .. I början kan saker och ting verka som värsta kluriga rebusen. Men så är det inte nödvändigtvis. När ni blir vana och börjar att hitta produkterna ni söker så går det sen på automatik och ni vet vad ni ska titta efter.

Got it?  Självfallet..

Puss på er !

Mc Donalds Nuggets, Någon?!